we kunnen niet wachten om van je te horen

Neem contact op

Voel je vrij om het onderstaande formulier in te vullen, of stuur meteen een e-mail naar info@voicetrainingcentre.org

Hou rekening met 24-48 uur voor een antwoord.

Bericht*

Onderwerp*

E-mailadres*

Jouw naam*

Hooray!
Your inbox is about to get a little bit happier!

Sociale media

Maandag - Vrijdag
9:00 - 17.00 

Openingsuren

Boulevard Lambermont 147
Schaarbeek, 1030 Brussels

Adres

info@voicetrainingcentre.org

E-mail

7 Days 
Voice Challenge

bekijk de

Ga aan de slag met je eigen stem in een training van 7 dagen. Elke dag leer je stap per stap aan de handige van praktische tools en video's om je stem naar het volgende niveau te brengen. In 7 dagen tijd leer je je stem goed opwarmen en op een meer natuurlijke manier te spreken en/of zingen.

In 7 dagen meer inzicht en meer uit je stem. 

Gratis training —

Je bent ingeschreven op de nieuwsbrief!

Hooray! Your inbox is about to get a little bit happier!

Success —

waarschijnlijk heb je wel wat vragen...

Veelgestelde Vragen

Je hebt levenslang toegang tot de online cursus die je hebt aangekocht. Jaarlijks worden er kleine updates uitgevoerd en deze krijg je ook meteen te zien via onze cursusplatform. Indien er grotere updates en bonussen zijn, zal je op de hoogte worden gebracht en kan je deze eventueel nog extra aankopen. 

Enkel voor de workshops kan je via KMO-portefeuille betalen. Dit kan door te mailen naar info@voicetrainingcentre.org en de datum en naam van de workshop door te geven. Je hoeft niet online te betalen maar zal via overschrijving kunnen betalen. Je inschrijving is pas definitief van zodra de workshop volledig betaald is. 

Online cursussen volg je volledig op je eigen tempo. Er is daarnaast ook geen interactie met Anouk. Bij de groepsprogramma's zijn er wekelijks live sessies waarin je samen de verschillende topics inoefent en feedback kan vragen aan Anouk. Groepsprogramma's zijn trajecten verspreid over meerdere weken of maanden en bij een online cursus krijg je meteen toegang tot de volledige cursus. 

We zetten steeds data online voor het komende jaar. Elke zomer worden de nieuwe data voor het najaar en het voorjaar van het volgende jaar online gezet. De plaatsen voor de workshops zijn zeer beperkt dus hou zeker onze agenda in te gaten! 

Je kan steeds alle cursussen en groepsprogramma's terug vinden via ons online cursusplatform https://voicetrainingcentre.teachable.com
De eerste keer dat je ingeschreven hebt voor een cursus of groepsprogramma heb je een e-mail gekregen om logingegevens aan te maken. Deze blijf je behouden voor al onze opleidingen. Indien je toch nog problemen ondervindt, mag je steeds mailen naar info@voicetrainingcentre.org en helpen wij je graag verder.